Hirdetés

A játék atyja szerint nem lenne egyszerű a Diablo II újrakeverése

|

David Brevik úgy véli, hogy óriási munka volna ma kiadni a kultikus alkotást úgy, ahogy azt régen megszerettük.

Hirdetés

Hamarosan érkezik a StarCraft remasterelt változata, ami modernebb látványt kölcsönöz a népszerű űrstratégiának, miközben a játékmenet ugyanolyan marad. Ezen felbuzdulva a Diablo II rajongók abban reménykednek, hogy az idén 17 éves játék is kap majd egy hasonló ráncfelvarrást a Blizzard részéről.

A Diablo széria megalkotója, David Brevik egy podcast során beszélt arról, hogy a második rész felújítása bizony komoly erőfeszítéseket igényelne a stúdiótól, mert nem olyan egyszerű, ahogy azt néhányan gondolják. Akkoriban teljesen máshogy készültek még a játékok, és Brevik szerint a Blizzard nehezen ugyan, de meg tudná csinálni a remastered kiadást. Viszont ahhoz, hogy autentikus legyen a dolog, az kell, hogy a srácok visszanyúljanak a régi módszerekhez, és ne 3D-ben akarják megcsinálni.

Nézzétek meg a teljes adást, amelyben Brevik többek között a felújított StarCraftról is beszél.

Ti örülnétek egy Diablo II Remasterednek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)