Hirdetés

Diablo II: Resurrected, Baldur's Gate és It Takes Two - ezzel játszunk a hétvégén

|

Természetesen ezen a hétvégén sem maradunk játékok nélkül.

Hirdetés

A GameStar szerkesztősége nem szereti, ha a pihenés a játék rovására megy, így azért hétvégén is szentelünk egy kis időt arra, hogy szembenézzünk a pokol seregeivel, apró játékfiguraként élesszük fel egy házasság kihunyni látszó lángját, vagy épp bevegyük magunkat Baldur Kapujába.

Sosem mondtuk, hogy könnyű szakmai ez, de mi így keményedünk meg. 

Hirdetés

Paca - Huh, lesz minden: Hot Wheels Unleashed, World War Z: Aftermath, és a Game Passbe is érkezett pár újdonság, amit már letöltöttem, de valószínűleg addig nem indítok el, míg a Microsoft be nem jelenti, hogy kikerülnek a kínálatból. 

Szada - Két Hades menet közben észrevettem, hogy nem fejeztem még be a Greedfallt, szóval a hétvégén igyekszek pontot tenni a végére, és talán beszerzem hozzá a The De Vespe Conspiracy DLC-t is. 

MattMadzz - Elhatároztam, hogy detoxikálom magam, a Battlefield 2042 bétáig nem játszok FPS játékokkal. Nem tudtam azonban nemet mondani, mikor a régi CS-s haverok elhívtak néhány MM-re, úgyhogy a Global Offensive lesz a hétvégi menü, mellette pedig néhány League of Legends kör is belefér, aminek amúgy most jött ki az idei VB zenéje és sajnos nagyon meghozta a kedvem a játékhoz.

- Ahogy sokan mások, én is rávettem a barátnőm, hogy fussunk neki együtt az It Takes Two-nak, és ahhoz képest, hogy mennyire tartottam tőle, hogy nem-gamerként esetleg nem fogja tudni felvenni a fonalat, néhány kisebb megakadáson kívül egész jó ütemben haladunk előre, és valószínűleg a hétvégén is legyűrünk pár pályát. A történet továbbra sem annyira meggyőző, de a humorral és a játékmenettel ismét telibe talált Josef Fares csapata, akinek továbbra is a rajongója vagyok.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Gucs - Az a nagy helyzet, hogy még le sem töltöttem a Diablo II remaster teljes változatát, mivel előtte egy másik játékot szeretnék befejezni, mégpedig a legelső Diablót. Régen is nagyon szerettem a Blizzard klasszikusát, a Hellfire kiegészítővel megtoldott GOG-os verzió pedig simán fut modern gépeken. Mai szemmel nézve a játékmenet egyes részei igencsak fapadosak és bosszantóak, de a hangulat (Tristram zenéje még mindig zseniális) ennyi év után is nagyon a helyén van. A hétvégére is nosztalgiázást tervezek, hacsak nem sikerül előbb elintéznem a címadó rondaságot. 

Szabi - Belefogtam az első Baldur's Gate játék felújított változatába, de megmondom őszintén, hogy egyelőre nagyon szenvedek vele. Mivel a játék a megjelenésekor még a csattogós lepke volt a gaming élményeim csúcsa, nincs meg az a nosztalgiafaktor, ami ilyenkor általában továbblendít. Nagyon érezni, hogy az RPG zsáner mennyit fejlődött a megjelenés óta eltelt évtizedekben. Mindenesetre a sztori miatt megpróbálok megküzdeni nem csak az ellenfelekkel, de az elavult mechanikákkal is. De hát mit vár az, aki több mint 20 éves játékok közül csemegézget?

Csirke - Csak be kéne fejezni a Kenát is, mert végtelenül cuki, és nagyon kikapcsol, de szegény barbárom sem húzza fel saját magát a Diablo II: Resurrectedben. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)