Hirdetés

Nem lesz Diablo II és WarCraft III Remastered, amíg az alapjátékokat nem csiszolták tökéletesre

|

A Blizzard nagyon sokáig folyamatos frissítésekkel támogatja a játékait, és a két nagy öreget a mai napig piszkálgatja.

Hirdetés

A World of Warcraft Classic bejelentése után joggal merülhet fel a kérdés, hogy lesz-e vajon több Remastered cím is a Blizzard klasszikusai közül. Az biztos, hogy egy darabig nem számíthatunk WarCraft III és Diablo II újrakeverésekre, szimplán azért, mert még nincsenek olyan állapotban, hogy megkapják a Brood Wart ért kezelést.

Hirdetés

A StarCraft esetében a csapatnak relatív könnyű dolga volt, mert sokan úgy tartották tökéletesnek ahogy volt. A WarCraft III-nál kicsit más a helyzet: a rajongók a mai napig új követelésekkel állnak elő. Probléma, hogy az Undead fajnak gyakorlatilag csak egy fejlesztési ága van, valamint több térkép is borzalmas a játékban, és rengeteg gond van az egyensúllyal.

A Diablo II-nél a számtalan hackker okozza a problémát, akik gyakorlatilag ellepték a játék kompetitív ranglétráját.

"Jelenleg pörgetjük ott is az új szezonokat, és remélhetőleg leszünk annyira ügyesek, hogy egy napon végre valódi neveket láthattok majd a ranglista tetején."

Gyakorlatilag arról van szó, hogy a Blizzard nem akar újrakeverni olyan játékokat, melyek alapjaival is bőven elég probléma van. Talán majd egyszer.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)