Hirdetés

Diablo III - már nagyon közel van a 18. szezon indulása

|

Ahogy azt már megszokhattuk, ezúttal is sok új cucc érkezik a játékba, és jövő héten már ki is próbálhatjuk mindet.

Hirdetés

Sajnos elég régen kapott nagyobb kiegészítést a Diablo III, hiszen már több mint két éve annak, hogy megjelent az új kasztot hozó Rise of the Necromancer DLC, a Reaper of Souls kiegészítő pedig még ennél is régebben debütált. A szezonoknak köszönhetően viszont még így is érdemes visszanézni az újdonságok miatt.

Hirdetés

A játék tizennyolcadik szezonja a Season of the Triune nevet kapta, és augusztus 23-án, azaz jövő hét pénteken debütál az összes platformon. Ezúttal is sok apróságot zsebelhetünk majd be, hiszen új kozmetikai és Journey jutalmak kerülnek be, valamint vadonatúj szezonális Conquestek is várják a játékosokat. A Haedrig's Gifteknek hála pedig ismételten új szetteket gyűjthetünk össze a különböző kasztok számára. A Blizzard egész szép munkát végzett a felszerelések dizájnjával:

A szezon során egyébként a játékosok különböző buffokat, úgynevezett Power of the Triune-okat kaphatnak, amelyekből összesen három van, és értelemszerűen más-más módon erősítik a karaktereket. Nagy vonalakban ennyit kell tudni az újdonságokról, de ha kíváncsiak vagytok a részletekre az új szettekkel vagy a buffokkal kapcsolatban, mindenképp nézzetek rá a Blizzard hivatalos bejegyzésére.

Ti játszotok még a Diablo III-mal?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)