Hirdetés

Diablo III - rejtélyes szaggatást is hozott a legújabb patch

|

Bár a Blizzard már dolgozik a probléma megoldásán, egyelőre nem tudni, miért kezdett el szaggatni a Diablo III több konzoljátékosnak is, miután élesedett a legújabb frissítés.

Hirdetés

A Blizzard még mindig ad okot, hogy elővegyük a Diablo III-at, a napokban pedig sokan kezdtek volna neki a 2.4-es frissítés új tartalmainak, amivel együtt elindul az ötödik Season is. Nem mindenkinek volt viszont felhőtlen az öröme, ugyanis rejtélyes szaggatás ütötte fel a fejét a legújabb verzióra való frissítés után.

A Diablo III fórumán jelentett probléma a játékosok elmondása szerint mind a PlayStation 4-es, mind az Xbox One-os verziót érinti, de mindkét konzolon akadnak olyan játékosok is, akik minden fennakadás nélkül tudnak továbbra is játszani. A szaggatás, akadozó hang, az irányítás késése és alacsony frame rate látszólag a Nephalem Riftek teljesítése közben jön elő a legtöbbször. A problémára időközben felfigyelt a Blizzard is, akik már a megoldáson dolgoznak és azt kérik az érintett játékosoktól, hogy minden megfigyelésüket posztolják a fórumokra, hogy minél könnyebben reprodukálhassák a hibát.

Ti megúsztátok a szaggatást, vagy nálatok is előjött a Diablo III új problémája?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)