Hirdetés

Diablo III - a régi és az új játékosok is örülhetnek

|

Bár azt hihetnénk, a Diablo III most már inkább csak a veteránoknak szeretne új tartalmakat adni, a fejlesztők elmagyarázták, hogyan segítenek a Blizzconon bejelentett újdonságok az újoncok felzárkóztatásában is.

Hirdetés

Bár sokan egy új kiegészítőre számítottak a Blizzconon, ennek a bejelentésére nem került sor, de így is elég sok újdonságot lepleztek le a Diablo III kapcsán. Az egyik legfontosabb a Set Dungoenök bevezetése lesz a 2.4-es patchben, ami meglepő módon nem feltétlenül a csak legtapasztaltabb játékosoknak van kitalálva.

"Első ránézésre a Set Dungeonök egy end-game feature-nek tűnhetnek, de keményen dolgoztunk, hogy mindenkinek könnyen hozzáférhetőek legyenek" - mondta a Diablo III egyik vezető dizájnere, Alex Sulman. "A Set Dungeonöket új terveztük meg, hogy az erő annyira ne számítson, nem feltétlenük kell magas [paragon] szintűnek lenned ahhoz, hogy legyűrd őket. Igazából arra lettek kitalálva, hogy megtanuld, hogyan kell játszani az egyes kaszt-specifikus páncélszettekkel" - folytatta Sulman.

"Ami azt illeti, ez egy elég széles rétegnek kitalált feature, de ne értsetek félre, mind a 24-et megcsinálni és igazán begyakorolni: nem számítok rá, hogy erre sokan képesek lennének. Ha találsz egy szettet, meg szeretnéd tanulni, hogyan kell azt használni és szeretnéd megmérettetni magad, így talán kipróbálsz egy olyan szettet, vagy egy olyan karakterosztályt, amivel eddig nem játszottál, és valami újat is megtanulhatsz a Diablo III-ról."

Kevin Martens, a vezető dizájner szerint egyébként a Set Dunegonökhoz jó kezdőpontot jelenthetnek a szezonok: "Ha először játszol végig egy Season Journey-t, mindenképpen kapsz egy hat részből álló szettet. Az új játékosok tehát minden korábbinál gyorsabban a lehető legjobb jutalmakból is szerezhetnek, ha a Season módban játszanak. De mivel van egy olyan feladat is Set Dungeonökben, amihez a szettek alapos ismeretére van szükség, a tapasztalt játékosoknak is van mire gyúrniuk" - mondta.

A Nephalem Riftek új módosítója, az Empowered Rift funkció viszont alapvetően a Diablo III veteránjainak van kitalálva: ezzel a megoldással "rengeteg aranyat elkölthetnek azok a játékosok, akik milliárdokat halmoztak fel", így a nem túl hasznos fizetőeszközt érdekes end-game tartalommá változtathatják. Ezek a riftek a Legendary Gemek további szintezéséhez lesznek majd szükségesek, amire egy új recept is épül majd a Kanai's Cube-ban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)