Hirdetés

Diablo III - az új terület sem túl barátságos (videó)

|

A Diablo III következő frissítésében is kapunk egy új bejárható területet, ahol a kemény ellenségek mellett egy érdekes, de nem túl vidám történet is vár majd ránk.

Hirdetés

Ahogy az előző frissítés, a 2.4-es tartalmi patch is hoz egy új bejárható területet a Diablo III-ba, ami ezúttal a rejtélyes Greyhollow Island lesz. A Blizzard most egy rövid videót is mutatott a nem éppen barátságos szigetről, amit hajóroncsok tarkítanak majd és tele lesz vérszomjas fenevadakkal.

Ahogy azt a fejlesztők egy blogbejegyzésben elárulták, a Diablo sztorija szerint Greyhollow Island valaha egy fejlett, de a világtól elzárt nép otthonra volt, mára viszont csak romok maradtak utánuk. Sok kalandor próbálta meg felkutatni a titkaikat, de egyikük sem járt sikerrel. Nekünk ez nyilván meg sem kottyan majd. Ettől függetlenül elég érdekesnek ígérkezik a zóna története, amit mivel nem a fő kampány része, csak az Adventure módban fedezhetjük fel. A készítők szerint a naplóbejegyzések és a különböző eventek tárják majd fel előttünk a Diablo III legújabb játszható területének múltját, amit valószínűleg mindenki kicsit másképpen fog értelmezni.

Valami hasonlóval kíséreteztek egyébként a 2.3-as patchben bekerült Ruins of Sescheron területen is a készítők, bár ott az az érzésem támadt, hogy a rövidke sztori hirtelen jött lezárása nem adta meg azt az igazi katartikus élményt. A 2.4-es frissítés és így Greyhollow Island megjelenését egyelőre homály fedi, bár a korábbi ígéretek szerint még idén megkapjuk az új tartalmakat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)