Hirdetés

Diablo III: Reaper of Souls - bemutatkozott a Mystic

|

A Reaper of Soulsban több új Artisannal is összefuthatunk, akik segítenek minket kalandozásaink során. Ezek egyike a Mystic.

Hirdetés

A Diablo III 2014-ben PC-re és PlayStation 4-re egyaránt megjelenő kiegészítője, a Reaper of Souls rendesen ellát minket tartalommal - pont, ahogy szeretjük.

Eredetileg az alapjátékba szánták, de később kivették a Mystic-et (akit egyébként Myriamnak hívnak), mondván semmilyen szerepe nem volt a játék testreszabási rendszerében. Most viszont lesz, ugyanis a Blizzard által közzétett blogbejegyzésből megtudhattuk, hogy a Mystic tudását felhasználva képes egy rare vagy legendary tárgy tulajdonságait újragenerálni, így elképzelhető, hogy a tárgy extra tulajdonságai kedvezőbbek lesznek számunkra. Az enchantolás aranyba és anyagba kerül, de kis szerencsével megtérül a befektetés.
 

A játékosoknak továbbá lehetőségük van a tárgyak átalakítására is: anélkül változtathatjuk meg azok külsejét, hogy bármely tulajdonságából veszítene. Akinek jobban tetszik egy más kinézetű páncélzat, meglátogathatja Myriamot, aki előszeretettel átalakítja neki majdnem bármilyenre (pénzért, persze). Határok azért vannak, először fel kell oldani egy kinézetet, de ha ez bármelyik hősünkkel sikerül, a felhasználói fiókunk minden más karakterénél alkalmazhatjuk. A common, a magic és a rare tárgyak a Mystic fejlesztésével, míg a legendary és set tárgyak azok megtalálásával oldhatóak fel. A folyamatokról többet tudhattok meg a hivatalos Diablo III blogon.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)