Hirdetés

Diablo III - a hétvégén minden rendbe jön

|

Akiktől az előző patch elvett néhány tárgyat vagy némi aranyat, az a hétvégén mindent visszakap. A Reaper of Souls előrendelői szintén megkapják ajándékukat.

Hirdetés

Már egy hét sincs a Diablo III: Reaper of Souls megjelenéséig, jelenleg bizonyára minden rajongó azon fáradozik, hogy kihasználja az 50%-os XP bónuszt. Azért reméljük, hogy néha ide is pillantanak, jó híreink vannak számukra. Számotokra. Mindenki számára.

Az előző Diablo III frissítés adott is, meg el is vett: néhány felhasználónak eltűntek a tárgyai és az aranykészlete egy része. Ettől nyilván nem lettek maradéktalanul boldogak, de a Blizzard kijelölt csapata megtalálta a hiba forrását, és ha minden jól megy, vasárnapig sikerül is tesztelni és implementálni a javítást. A fejlesztők azért igyekezték hangsúlyozni, hogy a probléma nagyon keveseket érint, de azért köszönik nekik az észrevételeket és a D3debug.tx fájlokat. A legjobb, hogy nem kell jelenteni a problémát, mindenki automatikusan visszakapja elvesztett értékeit.
 

Emellett azok is örülhetnek, akik nem kapták meg a Wings of Valorjukat a Reaper of Souls digitális előrendeléséért. A lefuttatott script ugyan nem adta meg mindenkinek a perket, de arra is hamar sikerült rájönni, hogy miért, úgyhogy a hétvégén várhatóan mindenki használhatja.

A Diablo III: Reaper of Souls március 25-én jelenik meg, ennek örömére 24-én launch party lesz, 28-án pedig a GameNightot is ennek szenteljük. Részben.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)