Hirdetés

Diablo III - a konzolos csalók megkeserítik az online játékot

|

Több olyan funkció is van a Diablo III konzolos verziójában, ami a PC-ből kimaradt, mint például az offline játék lehetősége, amit most ki is használnak a csalók.

Hirdetés

Emlékeztek még rá, hogy mennyire fájt mindenkinek, amikor bejelentették, hogy a Diablo III nem lesz játszható internet nélkül? A konzolosok most ezért könyörögnek, tekintve, hogy az offline játék lehetőségével most tönkre tették az online élményt is.

Elterjedt egy csalási módszer a konzolos Diablo III: Ultimate Evil Edition-ben. Van a Gem of Ease című tárgy, ami megnöveli a kapott XP mennyiség számát egy apró százalékkal. Na, ez az a százalék, amit a hackerek simán átírtak brutális méretű XP bónuszokra. Ha véletlenül online összekerülsz egy ilyen arccal, akkor néhány másodperc alatt több száz paragon szintet fogsz ugrani.

Mivel a meccskereső véletlenszerűen rakja a össze a játékosokat, így ezt nem lehet kiszűrni, és emiatt rengeteg kalandor kényszerült a profiljának törlésére, hogy újrakezdhesse a játékot.

A több hónapnyi szenvedés után a Blizzard bejelentette, hogy tudnak a dologról, és igyekeznek majd helyre tenni azt. Egyelőre rövid távon korlátok közé szorítják a Gem of Ease használatát, de mivel rengeteg hackelt gear van a játékban, valami komolyabbal is előállnak majd. Ez mind annak köszönhető egyébként, hogy az offline játékmód miatt a gépek helyben tárolják a mentéseket, így azokat könnyű szerkeszteni.

Reméljük, hogy a Blizzard hamarosan talál erre valami végleges megoldást, mert ez csalási hullám szépen beárnyékolja majd a következő frissítés tartalmait.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)