Hirdetés

Diablo III - bezár az aukciós ház

|

A Blizzard március 18-tól bezárja mindkét típusú aukciós házát.

Hirdetés

Egyesek jó ötletnek, mások azonban veszélyesnek találták az aukciós ház bevezetését a Diablo harmadik részében. Az utóbbi vélemény képviselőinek lett igaza: a Blizzard Entertainment hamarosan bezárja az RPG valódi pénz, és arany alapú aukciós házának kapuit is.

A fejlesztők által már csak “kétélű fegyverként” emlegetett opciót a közeljövőben vonják majd ki a forgalomból. A srácok még egy videóval is készültek nekünk, amiben elmagyarázzák, hogy miért is szedték ki az opciót a játékból. A lépés okára a válasz a Diablo széria alapvető hangulatát szolgáltató kulcselemekben keresendő. Ki ne emlékezne arra, hogy mennyire is tudtunk örülni a húzósabb ellenfelek legyűrése után esett komolyabb fegyvereknek. A fejlesztők a Diablo 3 világába is ezt a hangulatot szeretnék visszahozni. A komolyabb fegyverek vásárlásának lehetősége elvette a játék egyik legnagyobb húzóerejét: hogy az embernek akár órákat is küzdött, hogy tovább tudjon haladni, így a megszerzett fegyverek és a teljesített küldetések is hatalmas értékkel bírtak a játékosok számára. A cél tehát ennek a kulcselemnek a visszaállítása, és a játék egyensúlyának helyrehozása.

Azoknak sem kell túlzottan elkeseredniük, akik szerették az opciót, a Blizzard ugyanis március 18-ig nem tesz semmit az aukciós házzal, így nyugodtan felszerelkezhettek majd a bezárás előtt. Sőt, a lezárással egy időben kapjuk majd meg az új 2.0.2 patchet is, 25-én pedig még a kiegészítő is érkezik, szóval lesz minek örülni. 

Mit szóltok a bezáráshoz?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)