Hirdetés

Diablo III - így néz ki a játék legújabb kihívása

|

Hamarosan érkezik a Diablo III új módja, a Challenge Rift, ami elég érdekes versenyt indít a játékosok között.

Hirdetés

A Diablo III egyik legérdekesebb újdonsága a nekromanták érkezése, de nem ez az egyetlen dolog, amivel a Blizzard bővíti a játékot. A közelgő 2.6-os frissítés egy új kihívást, az úgynevezett challenge rifteket is elhozza, amikről most egy új gameplay trailert is kaptunk.

Hirdetés

Míg a riftek lényege eredetileg az volt, hogy véletlenszerűen generált tartalmak segítségével bővítsék a végtelenségig a játékot, a challenge riftek minden esetben állandóak lesznek. Egész pontosan a Diablo III egy játékosának sikeresen teljesített greater rift pályájáról ment el minden részletet a rendszer, beleértve az ellenfeleket, a térképet és a játékos által használt karaktert is.

Mivel az előre meghatározott körülményeknek köszönhetően minden játékos egyenlő esélyekkel indul, ebben az esetben azt veszi figyelembe a játék a toplisták összeállításakor, ki teljesíti a leggyorsabban az adott kihívást. A jutalmak megszerzéséhez szerencsére nem számít a sebességünk, csupán sikeresen a pálya végére kell érnünk. Szintén a megegyező körülmények okán a Diablo III legújabb módja alapvetően arról szól, hogy megismerjük mások karakterbuildjeit, megtanuljuk azokat hatékonyan használni és ha kell, memorizáljuk a pálya kihívásait is.

A minél sikeresebb felkészülés érdekében egyébként egy olyan területet is biztosítanak számunkra a készítők, ahol alaposan áttanulmányozhatjuk az aktuális challenge riftben játszható karakter tárgyait és képességeit. Emellett egy erősebb és sok kis ellenfélen ki is próbálhatjuk, mit tud az adott hős.

Nektek hogy tetszik az új mód?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)