Hirdetés

Diablo III - tervezd meg te a következő Legendary tárgyat!

|

Nemsokára egy komoly projektet indít a Blizzard, minek keretében a játékosok dönthetik el, milyen legyen a Diablo 3 következő Legendary itemje, valamint betekintést nyerhetnek abba, hogyan születik meg egy ilyen tárgy.

Hirdetés

„Hogyan lehet tökéletesre faragni egy játékbeli tárgyat? Kérdezd meg a játékosokat!” - tartja a Blizzard, aki hamarosan beindítja a Design a Legendary programot, mely végigvezeti a játékosokat egy Legendary tárgy elkészítésének folyamatán, a koncepciótól az alkotási munkálatokon keresztül egészen a beépítéséig. 

A fejlesztőcsapat elmondta, hogy végig hallgatnak majd a felhasználói visszajelzésekre, így bárki beleszólhat abba, milyen legyen az új fegyver, pajzs vagy páncélzat. „Közösségi szavazásokat tartunk, podcastokat készítünk, ötleteket várunk, sőt, még egy-két versenyt is indítunk, hogy biztosítsuk, ez valóban egy világraszóló, játékosok vezérelte kezdeményezés lesz” - írta a Diablo blogon Stephanie „Lylirra” Johnson, a Blizzard közösségi menedzsere. Nem kizárt, hogy a kezdeményezés sikeressége esetén a jövőben is találkozhatunk hasonlóakkal. A PC-re és PlayStation 4-re egyaránt érkező Reaper of Souls kiegészítőben a Legendary tárgyakon is változtatnak, hogy azok jobban illeszkedjenek a felhasználók karakterének osztályához. Pontos indulási dátum nincs, de napokon belül várható, hogy a fejlesztők megteszik az első lépéseket.

Szerintetek milyen egy tökéletes Legendary tárgy?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)