Hirdetés

Diablo III - most igazán érdemes játszani

|

A Diablo III nem kimondottan az a játék, amit családi szórakozásra ajánlanánk, de most mindenki jobban teszi, ha azonnal elkezd játszani vele.

Hirdetés

Tudjuk, hogy a legtöbb Diablo III játékost igazából nem is kell külön felkérni arra, hogy játszon, de azért a két ünnep között mégiscsak próbáljon mindenki pár órát a játék PC-s vagy konzolos változatába ölni.

A Blizzard nem holmi vicces, de valójában haszontalan tárgyakat osztogat, hanem itthoni idő szerint december 30. reggel kilenc óráig dupla XP-t ad mindenkinek, aki a PC-s Diablo III-mal csapatja (függetlenül attól, hogy a Reaper of Souls telepítve van-e), továbbá azon konzolosoknak, akik az Ultimate Evil Editionnel játszanak Xbox 360-on, Xbox One-on, PlayStation 3-on vagy PlayStation 4-en. Jó kérdés, hogy konzolokon miért nem lehet az alapjátékban is gyorsabban fejlődni, de ha nektek csak az van meg, érdemes minél hamarabb becserélni. A +100%-os bónusz egyébként hozzáadódik azon bónuszokhoz, amiket a tárgyak, Paragon pontok és egyebek adnak, úgyhogy mindenki jól jár.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)