Hirdetés

Diablo III - Ellenőrizzétek a régiót!

|

Mielőtt még komolyan elkezdenétek tápolni karaktereiteket, ellenőrizzétek le a régió beállítást különben pórul járhattok!

Hirdetés

Ugyan létezik a Global Play funkció amiről már korábban beszámoltunk nektek, ám nem árt odafigyelni, hogy melyik régióra is vagytok beállítva.

A Diablo III-ban könnyen előfordulhat, hogy több óra játék után sem találjátok barátaitokat, vagy nem látjátok az aukciókat amiket társatok indított. A Diablo III beállításai között lehetséges, hogy az Americas szerver van kiválasztva alapbeállításként még az itthoniaknak is.

Ha már több órát beleöltök a játékba, kellemetlen lesz amikor az Európára való átváltás után, kezdhetitek előröl a játékot, hiszen a karaktereid nem jönnek veled, ha te másik régióba költözöl, ezért kérünk mindenkit, hogy még a játék elkezdése előtt, ellenőrizze a beállításait!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)