Hirdetés

Diablo III: Eternal Collection - új gyűjtemény érkezik?

|

A nevén kívül egyelőre még semmit nem tudni a Diablo III új kiadásáról, de azért nem nehéz megtippelni, mi lesz benne.

Hirdetés

Remélhetőleg valahogyan az E3 folyamán a Blizzard sort kerít arra, hogy bejelentse a Rise of the Necromancer megjelenési dátumát, ugyanis az új Diablo III DLC érkezési ideje még mindig bizonytalan. Vele együtt egy újabb, mindent összefogó csomag is érkezhet Eternal Collection néven.

Az amerikai ESRB korhatárbesorolási bizottság honlapján tűnt fel a jelek szerint PlayStation 4-re és Xbox One-ra megjelenő gyűjtemény, azonban leírást nem mellékeltek hozzá. Valószínű, hogy ugyanaz lesz benne mint az Ultimate Evil Editionben, csak hozzácsapják még a Rise of the Necromancert, hogy aki eddig még egyáltalán nem szerezte be konzolra a játékot, most kedvezményesen tudja megtenni. Várjuk a bejelentést, meglepődnénk, ha egy héten belül nem történne meg.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)