Hirdetés

Diablo III: Eternal Collection - egyedi festésű Nintendo Switch-csel is megvásárolható lesz

|

A csomaghoz ráadásul még egy hordtáska is jár.

Hirdetés

Komolyan gondolja a Blizzard a Diablo III Nintendo Switch-re költöztetését, és azt is, hogy néhányan épp emiatt vesznek majd konzolt.

Hirdetés

November 2-ától lesz elérhető világszerte a Diablo III: Eternal Collection Bundle (érdekes módon az Egyesült Államokban csak a GameStopnál, Európában szerencsére nincs ilyen korlátozás), melyben egy diablós mintázatú Switch, két szürke Joy-Con, egy egyedi dock, egy hordtáska, valamint maga a játék lesz megtalálható a Nintendo-exkluzív extrákkal (Ganondorf Transmog páncél, Cucco pet, arany Triforce portrékeret). Az ajánlott fogyasztói ára 359,99 dollár, itthon várhatóan 120 ezer forint környéki áron kerül forgalomba, de erről még nincs hivatalos információ.

Elég jól néz ki, nem?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)