Hirdetés

Diablo III - évfordulós ajándékok

|

Érdemes lesz a héten belépni a Diablo III világába, ugyanis sok jó dolog vár titeket, melyekkel a Blizzard a játék első évfordulóját ünnepli.

Hirdetés

Diablózni mindig csupa móka és kacagás - kivéve amikor egy ellenfél felülkerekedik rajtunk. Ennek az esélyét csökkenthetitek most, ha előhúzva Battle.net fiókotok adatait átadjátok magatokat a Diablo III nyújtotta élvezeteknek.

A játék tegnap lett egy éves, mi egy évfordulós élő adással ünnepeltünk, melynek felvétele hamarosan elérhető lesz a GameStarHungary Youtube csatornán. Természetesen a Blizzard életében is nagy esemény ez, ők talán egy fokkal maradandóbb ajándékot hoztak el nektek. Május 21-ig mindenki, aki bejelentkezik a Diablo III világába, 25%-kal gyorsabban növelheti karaktere magic find és XP értékeit. Nem kell foglalkozni a 300%-os limittel, így aki már mindent elért, amit el lehetett, szintén részesül a jutalomból. Aki esetleg arra vár, hogy ne csak PC-n játszhasson vele, várja ki a Diablo 3 PS3-as és PlayStation 4-es verziójának megjelenését, ami még az idei év folyamán esedékes.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)