Hirdetés

Diablo III - végigjátszás fegyverek nélkül, a legdurvább nehézségi szinten

|

Egy hardcore játékos úgy döntött, hogy kalandozik egyet a Torment 6-os szinten, csak épp úgy, hogy nem használ fegyvereket. Túlélte, és a haját sem tépte ki.

Hirdetés

A Diablo III: Reaper of Souls magasra tette a nehézségi szintet. Az egyszerű kalandorok komolyan megizzadnak a Torment 6-os szinten, erre jön dm204375 (ezt megkérdezném, hogy mit jelent) és körberöhög mindenkit, ahogy fegyverek nélkül takarítja a rifteket.

A játékos egyébként a Jade Doctor névre keresztelt skill összeállítást használja, melynek lényege, hogy a Witch Doctor karakterünkkel segítőket idézünk, akik a felszerelésből járó bónuszokkal és a karakter képességeivel megerősítve csapnak szét az ellenfeleink között. Ahogy láthatjátok, ez bőven elég volt arra, hogy emberünk 18 perc alatt kitakarítson egy riftet, és még 13 kellett neki, mire kivégezte az út végén álldogáló főellenfelet.

Mégegyszer: mindezt Torment 6-on. Angolosan tapsolunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)