Hirdetés

Diablo 3 - elárasztották a játékot a tehenek

|

A Diablo 3 játékosai bizonyára szomorúan vették tudomásul, hogy ebben a részben nincs tehenes pálya. Békésen legelésző barátaink azonban a harmadik születésnapra visszatértek.

Hirdetés

Boldog születésnapot Diablo 3! Három éve indult útjára a Blizzard játéka, amit természetesen a fejlesztők is szeretnének megünnepelni. Elkezdődött a világvége, méghozzá tehenekkel.

A stílusosan Cowpocalypse névre keresztelt esemény május 15. és 21. között zajlik majd PC, PlayStation 4 és Xbox One platformokon. Az Xbox 360 és PlayStation 3 tulajdonosoknak sajnos most be kell érniük egy 100%-os XP és arany buffal, de a többiek kezdjék el keresni a speciális Treasure Goblinokat, ugyanis ők dobják a portált a Cow Levelhez, amibe csak most lehetséges a bejutás. A Blizzard készült egy videóval is az eseményhez, amiben igazán „humoros" szóviccek is elhangzanak. 

Mit szóltok a szülinapi mulatsághoz? 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)