Hirdetés

Már a Diablo III-at is klasszikus játékaként kezeli a Blizzard

|

A rajongók nem biztos, hogy örülnek a játék "lefokozásának", de lehet, hogy van valami jó is ebben az egészben.

Hirdetés

Sokféle játékot üzemeltet egyszerre a Blizzard, így kész csoda, hogy még az olyan régi alkotásokkal is tudnak foglalkozni, mint például a StarCraft. Az ilyen címeket klasszikusokként kategorizálja a csapat, és most a jelek szerint bővült a lista.

Hirdetés

Egy álláshirdetés szerint a stúdió olyan tapasztalt szakembert keres, aki megfelelően tudja kezelni a klasszikus játékok szervereit, és egy felsorolásban az érintett játékok is meg vannak nevezve. Itt pedig elég furcsa dologgal találkozhatunk, ugyanis az 1998-as StarCraft, valamint a 2002-es WarCraft III mellett fel van tüntetve a Diablo III is, ami 2012-ben jelent meg, ám úgy tűnik, hogy a Blizzard időközben átrakta azt a régi játékok kategóriájába.

Azonban nem kell egyből pánikba esni, mivel ez nem feltétlenül jelent rossz dolgot. Elképzelhető ugyanis, hogy a srácok már a sorozat következő számozott részére készülnek, ezért egyfajta jelképes lépésként "nyugdíjba" küldték a harmadik felvonást. Ha pedig tényleg a Diablo 4-re készül már a csapat, akkor a hamarosan esedékes BlizzConon valószínűleg végre le is leplezik azt.

Ti játszotok még a Diablo III-mal?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)