Hirdetés

Diablo III - íme a konzolos játékmenet

|

Kíváncsiak vagytok, hogy milyen lesz a Diablo III konzolos irányítása és játékmenete? Most megnézhetitek.

Hirdetés

Sokat írtunk már róla, és a horrorsorozatra is elcsorgattuk már az összes nyálunkat, most pedig végre akció közben láthatjuk a Diablo III konzolos verzióját.

A videót nézve azonnal látszik, hogy teljesen megváltoztatták az UI-t. Nagyon letisztult, és minimalista a dizájn. A tesztelő egy Démonvadásszal aláz meg mindenkit, és nem rest elbüszkélkedni azzal, hogy egy teljesen új fícsört raktak a játékba a fejlesztők. A jobb oldali joystick mozgatásával ide-oda gurul hősünk, és lássuk be, ezzel sokkal egyszerűbb lesz mozogni még azoknak is, akik PC-hez szoktak.

További újítás a körkörös menürendszer, amit kifejezetten az Xbox 360 és PS3 kontrollerekhez találtak ki. Azt mondani sem kell, hogy az Xbox Live és a PSN segítségével bármikor csapatba verbuválódhatunk bárkivel. A Diablo III konzolos verziója szeptember 3-án jelenik meg. Írtuk már, hogy PS4-re és Xbox One-ra is várható a játék, de pontos megjelenési dátum még nincs.

Érdemes megemlíteni, hogy nem ez az egyetlen hasonló játék, ami a konzolok világa felé kacsint. Nemrég exkluzív interjúban árulta el a Gamestar-nak a Neocore Games, hogy a The Incredible Adventures of Van Helsinget is hamarosan érkezik majd a tévénk képernyőjére.

Köszi, VG24/7.

Nektek hogy tetszik a konzolos Diablo III? Maradtok inkább a PC-s portnál? Esetleg a Diablo 2-nél?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)