Hirdetés

Diablo III - pillangószárnyakkal áraszt el a 2.4.1-es frissítés

|

Ahogy a Diablo III tesztszervereihez hozzáférő játékosok már megtapasztalhatták, a játék következő frissítése rengeteg új kozmetikai tárgyat rejt majd, amik közül némelyikért komolyan meg kell küzdenünk.

Hirdetés

Sokan már azt sejtik, hogy a következő játék készül a sorozatban, de ettől függetlenül úgy tűnik, egy darabig még nem hagyja hátra a Diablo III-at sem a Blizzard. A legújabb frissítés pedig lassan a szélesebb közönség számára is elérhetővé válik, viszont az új tartalmakat illetően egyelőre csak arról tudunk, hogy jó néhány kozmetikai tárgy érkezik  majd a játékba.

Az eddig főleg a különböző gyűjtői kiadások megvételéért, Blizzard-események látogatásáért, vagy más játékokban való teljesítményünkért járó szárnyak és minipetek közül ezentúl jó néhányat akkor szerezhetünk meg, ha lenyomjuk a Diablo III valamelyik főellenségét, egy goblint, vagy egy Rift Guardiant.

Akad persze egy adag újabb fegyverskin is, amiknek (a többi kozmetikai újdonsággal együtt) a lelőhelyét is megtudhatjuk, köszönhetően azoknak a játékosoknak, akik ezeket az adatokat a tesztszerveren játszva összegyűjtötték, ott ugyanis már éles a 2.4.1-es patch. Az alábbi képeken láthatjátok, hogy a komoly tárgyak mellett azért néhány mókásabb dolgot, például pár StarCraft-os utalást is becsempészett a Blizzard.

Ti melyiket tennétek a karakteretekre?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)