Hirdetés

Diablo III: Már négy éve készül?!

|

Érdekes információk jelentek meg a Gaming Steve-en... nevezzük őket inkább pletykának. Az oldal nem kevesebbet állít, mint hogy a Blizzard műhelyében már négy éve készül a Diablo III. Az "anonimitás" érdekében a fejlesztőcsapatot Snowstormként, míg a Diablo III-at Beelzebub 3-ként emlegeti a cikk. Lássuk hát, miket álílt róla ez a Gaming Steve... A Blizzard North már évekkel ezelőtt közel járt a játék véglegesítéséhez, de a minőséggel nem voltak megelégedve, ezért az egészet átalakították. Ez az egyik valódi oka annak, hogy az említett stúdiót bezárták. Minden ott dolgozót áthelyeztek az irvine-i stúdióba. A cikk megcáfol egy korábban felrebbent másik pletykát, mely szerint a játék a Mennyországban játszódik, melyet a Pokol a saját hatalma alá akar fordítani. Úgy kellett volna ezt elképzelni, mint a World of Warcraft egy Diablo méretű világban, az abban korábban tapasztalt játszhatósági tulajdonságokkal. Nos, a cikk szerint tehát ez nem igaz. Mindössze annyit erősít meg, hogy a játék teljesen 3D-s, és tényleg fantasztikusan néz ki. A háttérben pedig tényleg a Jó és a Gonosz harca áll - erre épül a történet egy része. Az egyes tárgyak a játék soran "világosról" "sötétre" változhatnak. Állítólag ez volt az egyik fő probléma okozója. Az ugyanis, hogy egy tárgy kinézete vizuálisan átalakul, még nem vonja magával a játékmenetbeli változásokat. Emiatt kellett egészen az alapoktól újragondolni a játékot. A játékmenet egyébként a Diablo első két részére hajaz, ám a játéktér jóval nagyobb, és sokkal nagyobb tapasztalatot igényel az egész elsajátítása. Természetesen a multiplayer is nagy renováláson esik át, ne lepődjünk meg viszont néhány olyan elemen, ami a World of Warcraftból már ismerős lehet. Itt kiemelte az ellentétes fajokat (Alliance and Horde = Heaven and Hell). A megjelenésről ő sem tudott semmi pontosan, a Blizzard ugyanis nem sieti el. Következő állítása szerint az évekkel ezelőtt bejelentett konzolos StarCraft Ghost a fejlesztés kezdete óta már a második nagy átalakításon esett át. Még egyszer felhívnám mindenki figyelmét, hogy a fenti információk a Gaming Steve oldalon található anyagból származnak. Erősen feltételezhető, hogy látogatottságának és ismertségének növelése érdekében publikálták az irományt, de azért ennyire ne legyünk gyanakvóak, ugye...

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)