Hirdetés

Diablo III - már több mint 30 milliót adtak el belőle

|

Az Activision nyilvánosságra hozta a Diablo III eladási adatait, és bizony el kell ismernünk, hogy a mai napig népszerű akció-RPG elég jól teljesített.

Hirdetés

3 évvel ezelőtt jelent meg a Diablo III, de a mai napig rengetegen pörgetik, köszönhetően annak, hogy a Blizzard továbbra is pakolja befelé a különböző extra tartalmakat.

Az Activision, miután lezárták a második pénzügyi negyedévet, nyilvánosságra hozták az eladási adatokat, amelyekből kiderül, hogy a 2012 májusában megjelent játékból 2015 júniusáig, azaz alig több mint 3 év alatt 30 millió példányt adtak el.

 

A közleményből nem derült ki, hogy ezek a számok a Reaper of Souls kiegészítővel együtt, vagy anélkül értendők, de az elmúlt időszak adatai alapján előbbire tippelünk. A Diablo III egy évvel ezelőtt lett minden idők legjobban fogy PC-s játéka, amikor a kiegészítővel együtt elérték a 20 milliós példányszámot.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)