Hirdetés

Diablo III - Minden karakternek saját erőforrást?

|

Tudni akarjátok, miért késik a régóta várt játék? Az ilyen, és ehhez hasonló ötletek miatt.

Hirdetés

Hogy mennyire nincs még készen a Diablo III, jól tükrözi egy október 19-én született twitteres bejegyzés. A már kiadott képek és videók ellenére annyira képlékeny még a projekt, hogy tényleg hajlamos vagyok hitelt adni annak, hogy jövőre csak a World of Warcraft: Cataclysm és a Starcraft 2: Wings of Liberty érkezik a Blizzard műhelyéből.



A Diablo mindkét epizódjának, illetve a kiegészítőknek is közös jellemvonásuk maradt, hogy bármelyik karakterosztály mellett is döntött a játékos, a különleges támadások, speciális képességek és varázslatok előhívásához manát használt.
Jelenleg épp azon folyik az ötletelés a Blizzard berkein belül, hogy nem lenne-e időszerű megváltoztatni ezt a rendszert. Van benne valami, ugyanis tényleg furcsa, hogy ugyanabból a forrásból meríti erejét a barbár, mint a varázsló.
Ti mit gondoltok, szükség van a változtatásra, vagy maradjon a mana a Diablo III egyetlen erőforrása?


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)