Hirdetés

Diablo III - mit keresnek benne a The Last of Us fertőzöttjei?

|

A Diablo III augusztusban megjelenő next-gen változata egy érdekes újítást is tartalmaz majd korábbi társaihoz képest. The Last of Us rajongók előre.

Hirdetés

A Diablo III: Ultimate Evil Edition augusztus közepén érkezik majd a boltokba, hogy az előző és újgenerációs konzolokra is elhozza a Reaper of Souls kiegészítőt, ráadásul egy csomó kényelmi funkcióval is teletömik majd a dolgot.

A Sony tudja, hogy nem csak az exkluzív címekkel, hanem a cross-platform játékok exkluzív tartalmaival is meg lehet hódítani a vásárlók szívét, ezért egy kis extrával spékelték meg a Diablo III PS4-es változatát.

A játékba bekerült egy egyedülálló dungeon, amelyben nem a megszokott ellenfelekkel, hanem a The Last of Usból ismert fertőzött emberekkel kell megküzdenünk. Hogy ez pontosan hogyan is néz majd ki, egyelőre nem tudjuk, addig is érdemes megnézi a The Last of Us: Remasteredhez kapcsolódó tegnapi bejelentést, ahol a megjelenési dátumról is lerántották a leplet.

Ti mit szóltok a két franchise összeboronálásához?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)