Hirdetés

Diablo III - hamarosan indul a Necromancer tesztelése

|

A bétatesztre bárki jelentkezhet, de nem árt sietni, mert a Blizzard lassan elkezdi kiküldeni a meghívókat.

Hirdetés

Sokak kedvence volt a második részben debütáló, élőhalottakat idéző nekromanta, így nem meglepő, hogy a Blizzard a Heroes of the Storm után a Diablo III-ba is vissza szeretné hozni a hőst.

Még nem tudni, hogy pontosan mikor érkezik meg a Necromancer, de az már kiderült, hogy a 2.6.0-ás patch élesedésével fog bekerülni a játékba az új kaszt. Viszont előtte még le kell tesztelni a működését, ehhez pedig a játékosok segítségére van szükségük a fejlesztőknek.

Ha ti is jelentkezni szeretnétek a bétára, akkor keressétek fel ezt az oldalt, majd egyszerűen csak pipáljátok be a Diablo játékot, és ha a szerencsés kiválasztottak között vagytok, akkor hamarosan megkapjátok a meghívótokat.

Ti várjátok már a nekromanta kaszt megjelenését?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)