Hirdetés

Diablo III - kérdezz bármit a Necromancerről!

|

A Blizzard egy különleges kérdezz-feleleket tart a játék új kasztja kapcsán, így ha kíváncsi vagy valamire, most megkérdezheted.

Hirdetés

Felemás fogadtatásban részesült a Diablo II-ből jól ismert nekromanta bejelentése a tavalyi BlizzConon, mert sokak szerint ez kevés, és nem is ingyenes, ennek ellenére már folyik az új kaszt tesztelése, a stúdió pedig most úgy döntött, válaszol a rajongók kérdéseire.

A játék hivatalos fórumán jelent meg a bejegyzés, miszerint a Blizzard kérdezz-feleleket tart május 3-án, amely során a Diablo III két fejlesztője, Travis Day és Julian Love válaszolja meg a játékosok kérdéseit.

Ha ti is szeretnétek megtudni valamit a srácoktól, akkor a Battle.net fórumon, illetve a #D3QA hashtaget használva a Twitteren is kérdezhettek. Azonban fontos, hogy témánál maradjatok, mert aktívan szűrni fogják a beérkező kérdéseket, és Necromancer bétakulcsot sem osztogatnak.

Ti visszatértek majd az új kaszt miatt?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)