Hirdetés

Ilyen képességeket kap a Diablo III-as Necromancer

|

Ugyan a klasszikus karakter csak az idei év második felében érkezik meg a Diablo III-ba, már most megismerhetünk néhányat a képességei közül.

Hirdetés

Nem kevés pletyka után a tavalyi BlizzConon bejelentették a készítők, hogy tényleg megérkezik majd a nekromanta karakterosztály a Diablo III-ba, ahogy azóta is jelentkeztek néhány új infóval a karakterosztállyal kapcsolatban. Most ismét egy új blogposzttal jelentkeztek, amiben többek között a képességei közül is jó néhányat bemutatnak.

Ezen kívül elárulták azt is, hogy majd ha készen áll erre, az új karakter is tesztelhető lesz a Diablo III tesztszerverén, bár ez némileg eltér majd a korábbi megoldásoktól - persze, hogy miben, azt még nem árulták el. Kiderült viszont, hogy a Blizzard egy kisebb, fizetős tartalmi csomag részeként adja majd a necromancert, amiben egy játékbeli pet, egy pár szárny, két extra karakterhely, egy portrékeret, egy zászló és egy zászlóminta mellett PC-n két további tárhely-fül kap majd helyet. De ezzel egy időben egy ingyenes frissítés is érkezik két új területtel és más kihívásokkal.

Na de nézzük is a képességeket: az első, amit bemutattak, a Grim Scythe, ami szép nagy területen hat az ellenségekre és segít regenerálni a necromancer képességeinek használatához szükséges Essence erőforrást.

A következő skill, amit megleshetünk, a Blood Nova, ami a Death Nova egyik, runával továbbfejlesztett változata. Mivel ez erősebb a képesség alapváltozatánál és így elég sokat sebez, nem csak a fent említett Essence-t, hanem életerőnk egy részét is elhasználjuk aktiválásakor.

Ezt viszont hamar visszatölthetjük a Diablo III új kasztjának következő képességével, a Devourral, ami a földön fekvő hullákat használja fel, hogy a nekromanta mindkét erőforrása ismét akár a maximumon legyen.

Persze egy necromancer sem érne semmit idéző képességek nélkül, így ismét megleshetjük a Blood Golem nevű lényt, ami elég durván néz ki. Ha pedig szeretnénk, feláldozza magát, hogy karakterünket gyógyítsa, az alábbi gifen látható visszatérése közben pedig nem kevés sebzést oszt ki a környéken álldogáló ellenségeknek.

De magunk mellett akár a csapattársainkat is gyógyíthatjuk necromancerként, például a Leech képesség segítségével. Ez egy adott területen belül átkozza meg peches ellenfeleinket, akiket megtámadva életerőt nyerhetünk vissza.

De nem csak képességeket mutattak meg a készítők, hanem az utolsó animációban leleplezték a női nekromanta modellt is.

Ti indítotok majd egy Diablo III-as nekromantát, ha megjelenik a csomag?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)