Hirdetés

Diablo III - lesz Amiibo támogatás Nintendo Switchen

|

Ha hihetünk a Blizzard egyik fejlesztőjének, akkor jöhetnek az Amiibo hősök démont kaszabolni. Imádnánk.

Hirdetés

Hamarosan még több játékos merülhet el a Diablo III sötét kalandjaiban, hiszen a Blizzard népszerű játéka ellátogat a Nintendo legújabb masinájára is. Ráadásul úgy tűnik, hogy még egy közkedvelt funkciót is támogat majd a játék.

Hirdetés

Elég sok mindent tudunk már arról, hogy milyen lesz a Diablo III Nintendo Switchen, azonban az még egyelőre nem derült ki hivatalosan, hogy használhatják-e a játékosok az Amiibo-figuráikat a játékhoz.

Most azonban a Blizzard egyik fejlesztője a PAX West 2018-on elárulta, hogy lesz ilyen támogatás, de az még titok, hogy pontosan melyik figurákat lehet majd használni, és azt sem tudjuk még, milyen játékbeli cuccokat szerezhetünk így.

Ti örülnétek ennek a funkciónak?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)