Hirdetés

Diablo III - az összes eddigi tartalommal és egy kis extrával jön Nintendo Switchre

|

Már biztosan érkezik a Blizzard akció szerepjátékának átirata a Nintendo hibrid konzoljára.

Hirdetés

A játék Diablo III: Eternal Collection címen érkezik Nintendo Switchre és teljes árat, tehát 60 eurót kell majd lecsengetni érte a kasszáknál. Ezért jár az alapjáték, a Reaper of Souls és a Rise of the Necromancer bővítmény is.

Hirdetés

Úgy tűnik kiszivárgott, hogy tényleg új platformra látogat le a harmadik Diablo epizód. A Forbes azóta törölt cikkéből derült ki, hogy elvileg még idén számíthatunk a megjelenésre. A switches csodacsomagba beletartozik majd néhány The Legend of Zelda témájú apró exkluzív cucc is. Kapunk egy Legend of Ganondorf kozmetikai páncél szettet, egy Trifocre portré keretet, egy csirke petet (nem érdemes belekötni) és egy Echoes of the Mask nevű szárnyat.

A Diablo III: Eternal Collection egyébként már elérhető PS4-re és Xbox One-ra, de ezekhez természetesen nem járnak a Zelda tematikájú extrák.

Ti tervezitek, hogy a Nintendo konzolján is belefogtok a Diablo III-ba?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)