Hirdetés

Diablo III - simán meglesz a 60 fps Nintendo Switchen

|

Úgy tűnik, hogy nem lesz probléma a játék teljesítményével a Nintendo gépén.

Hirdetés

Már hivatalos, hogy Nintendo Switchre is megjelenik a Diablo III, ráadásul a játékosok egy minden jóval megpakolt változatot kapnak, tehát teljes lesz az élmény a japánok platformján is. A jelek szerint pedig a játék is szépen fut majd a konzolon.

Hirdetés

A Blizzard egyik producere, Pete Stilwell a Kotakunak mesélt a swtiches portról, beszámolójából pedig például megtudtuk azt, hogy a csapatnak 9 hónap kellett ahhoz, hogy átpakolják a játékot a hibrid konzolra.

Emellett pedig az is kiderült, hogy a Diablo III stabil 60 fps-t fog produkálni akkor, ha dokkolva van a gép, és akkor is, ha nem. Viszont azért lesz egy kis különbség a kettő között, ugyanis kézikonzolként használva csak 720p-s felbontást kapunk, a TV-re kötve viszont már 960p-t.

Ti megvásároljátok a játékot Nintendo Switchre?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)