Hirdetés

Nintendo Switchre is megjelenik a Diablo III?

|

Azt pletykálják, hogy a Blizzard alkotása is elérhető lesz a Nintendo legújabb masináján a közeljövőben.

Hirdetés

Amíg a legelső Diablo asztali gépek mellett PlayStationön is játszható volt, addig a második rész már csak PC-re jelent meg, viszont a játékosok legnagyobb örömére a harmadik felvonás konzolokra is ellátogatott. Mostanában elég nagy a csend a legendás játéksorozat körül, de most úgy tűnik, hogy egy újabb platformon teheti tiszteletét a széria legújabb darabja.

Hirdetés

A Neoseeker egy névtelen forrásra hivatkozva azt írja, hogy a Blizzard már azon agyal, miként tudna létrehozni egy helyi kooperatív-rendszert, amivel a Switch-játékosok együtt tudnának kalandozni Sanctuary világában, és közösen vehetnék fel a harcot Diablo ellen. Ha a pletyka igaznak bizonyul, akkor valamikor 2019 elején számíthatunk a port megjelenésére.

Szerintetek jó ötlet volna Nintendo Switchre elhozni a Diablo III-at?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)