Hirdetés

Diablo III - a Blizzard így húzza a rajongók agyát

|

Mostanában egyre többször jön szóba a Diablo III Switch változata. Lehet hogy csak vicces kedvében volt a nagy B, de egy tegnapi tweetjük is arra utal, hogy van igazság a pletykákban.

Hirdetés

A Blizzard bizony tudja, hogy a Nintendo Switch játékosok mennyire várnak valamit a cégtől a hibrid masinájukra. Miután a Diablo III címe is egyre többször jön elő, erősen kételkednénk abban, hogy véletlen egybeesés lenne a tegnapi üzenet.

Hirdetés

Tegnap este ugyanis a Blizzard hivatalos Twitter fiókja kirakott egy rövidke videót, amiben egy világító Diablo fejet kapcsolgatja le-fel valaki egy kapcsolóval (switchcsel).

Lehet azt mondani, hogy túl sokat látunk bele, de a Blizzard srácai nem buták. Tisztában vannak ők azzal, hogy egy ilyen videót üzenetként vesznek a rajongók, így ez jó eséllyel egy félreérthetetlen utalás a Diablo III Switch változatára.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)