Hirdetés

Mégsem jön (egyelőre) a Diablo III switches verziója

|

Lehet, hogy egy picit mindenki túlpörögte a Diablo éjjeli lámpás posztot. A Blizzard egy hivatalos válasszal reagált a találgatásokra.

Hirdetés

Pár nappal ezelőtt a Diablo III twitterfiókjának posztja miatt az emberek elkezdtek arról susogni, hogy a Blizzard a játék Switch portjával tease-eli az embereket. A szándék viszont nem ez volt.

Hirdetés

A Polygon úgy döntött, hogy bekopogtat a Blizzard főhadiszállására és megkérdezi a fejeseket a Twitter-üzenet jelentéséről.

A posztban egy Diablo-fej éjjeli lámpa szerepelt, amit le fel kapcsolgattak egy kapcsolóval. Ebből gondolták az emberek, hogy a switchre utalnak (ami ugye angolul a kapcsolót is jelenti). Valójában azt nyilatkozták, hogy:

"Biztosíthatunk benneteket, mi nem vagyunk ilyen okosak. Csak egy mókás poszt volt. Nincs mit bejelentenünk."

Ez nem jelenti azt, hogy nem lesz Diablo III a Nintendo Switchre, mert az igaz, hogy a Twitterposzt nem azt tease.-elte, de kizárt, hogy a Blizzard ne figyelt volna fel a kipattant lelkesedésre a Nintendo Switch-közösség részéről. Még reménykedünk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)