Hirdetés

Diablo III - halál nélkül elérni az ezredik szintet, na az a nem mindegy

|

Elérni az ezredik paragon szintet Diablo III-ban, már önmagában is szép teljesítmény. De mindezt hardcore módban teljesíteni, na az már egészen más világításba helyezi a nehézségi fokokat a játékban.

Hirdetés

Pont a hétvégén, a második szezon indulásakor kezdtem ismerkedni a Diablo III-mal. A második résszel még az ősidőkben játszogattam, de a harmadikra éppen csak most került sor. Szezonális karaktert hoztam, ami annyit jelent, hogy szezon végén az adott karakter nullázódik és átkerül az egyszerű "hősök" közé. A hardcore egy hangyányit nehezebb. Egyszer meghal a karaktered, kezdheted elölről. Ha még csak 10. szinten történik a baleset, akkor is, ha a 70.-en, akkor is. Ennek fényében bátran kijelenthetjük, félelmetes türelme lehetett annak, akinek sikerült az ezredik paragon szintig vinnie karakterét, halál nélkül.

Nem csak a Dota 2 szervereken vannak oroszok, fellehetők a Diablo III sötét fantasy világában is. Az orosz Nokieka nevű játékos lett az első a világon akinek a fenti teljesítményt sikerült elérnie. Innen is gratulálunk neki!

Több információt a Battle.net és a Diabloprogress oldalakon olvashattok, egész pontosan 1002-es paragon szinten áll a karakter. Az ezredik szintet akkor érte el, amikor az első szezon véget ért (ez múlt héten történt meg) és a szezonális karakterek szépen be lettek sorolva egyszerű karakterekké.

Orosz hősünk Demon Huntert indított, ami az egyik legnépszerűbb kaszt. Nem is csodálom, aki játszott már Diablo III-al, az tudja miről beszélek. Nokieka szettjeit és minden egyéb információt a karakteréről itt találhattok. Én már bújom egy ideje, de nem hiszem, hogy indítok egy hardcore karaktert. Megkímélném magam az agyvérzéstől.

Van is köztetek olyan Diablo III tudor, aki megküzdött a hardcore lét izgalmaival?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)