Hirdetés

Diablo III - bemutatkoztak a legújabb frissítéssel érkező pályák

|

A Blizzard már dolgozik a 2.6.0-s patchen, ami vadonatúj helyszínekre kalauzolja majd el a játékosokat.

Hirdetés

Nem sokára befut a Diablo III következő frissítése, amivel együtt visszatér a második részből ismert Necromancer kaszt is. Az újdonságokkal együtt pedig jön néhány új terület is, amikkel most egy kicsit közelebbről is megismerkedhetünk.

Hirdetés

Az adventure mód új pályái közül az első a The Shrouded Moors, aminek már a nevéből kiderül, hogy egy ködös, mocsaras vidék lesz. A második a The Temple of the Firstborn, ahol egy veszélyes szekta várja, hogy kipucoljuk őket onnan. Az utolsó pedig a Realms of Fate, ami a sors angyalának, Itherealnak a szent könyvtárába visz el minket.

Az új területek minden Reaper of Souls vagy Ultimate Evil Edition tulajnak ingyenesen elérhetőek lesznek. Ha a fenti, rövid videó nem volt elég, akkor az alábbi galériában találhattok még pár képet az újdonságokról.

Ti játszotok még a Diablo III-mal?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)