Hirdetés

Diablo III - javítás érkezett konzolokra

|

A Blizzard klikkparádéjának PlayStation 3-as változata ma kapott egy komoly hibajavítást, az Xbox-os patchre még várni kell.

Hirdetés

Alapvetően nem volt gond a Diablo III konzolos változataival, de van néhány bosszantó apróság, ami megkeseríti az egyszeri loot-vadászok életét. Mennyire lehet mókás az, amikor kontrollerel a kézben épp azért küzdesz, hogy Diablo maradék életpontja végre leolvadjon róla, amikor hirtelen a konzol főmenüjében találod magad, indokolatlanul? Válaszolok: semennyire.

Valószínűleg ezért érkezett az 1.0.2-es frissítés, ami kiküszöböli a véletlenszerű összeomlásokat, és más technikai gondokat, legalább is PS3-on. Az Xbox 360-as változat is megkapja majd a maga tapaszát, de arra még várni kell. Nincs még pontos dátum, és azt sem tudjuk, hogy még készül-e frissítés vagy csak a Microsoft bólintására várunk-e. Reméljük az utóbbi.

Addig is érdemes áttanulmányozni a patch note-ot, feltehetően Xbox 360-on sem lesz nagyon eltérő a javítási csomag.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)