Hirdetés

Diablo III - újabb ijesztő trailer, kislánnyal

|

Újabb érdekes Diablo III trailer érkezett, ami folytatja a Paranormal Activity-re hajazó kedvcsináló sorozatot a PlayStation 3-as verzióhoz. Miért kell a kislány?

Hirdetés

A Diablo III konzol portja hamarosan érkezik és a Blizzard marketingesei mindent elkövetnek azért, hogy először is nagyon várjuk, másodszor pedig, hogy megromoljon a viszonyunk a kishúgunkkal.

Stephen King zseniális regénye és az abból készült szintén zseniális film, A ragyogás már megtanított minket rá, hogy nem mind aranyos, ami kislány. A horrorfilmes - és nagyon jól működő - klisé, miszerint egy rendesen kisminkelt kislány ijesztőbb, mint a "dolog" és az Alien szerelemgyereke most visszatér a Blizzard legújabb Diablo III trailerében is, feltépve a régi sebeket.

Saját felelősségre fogyasztandó.

Ha lemaradtatok az első trailerről, akkor mindenképpen nézzétek meg, mert nagyon úgy tűnik, hogy ez egy egész sorozat lesz. A Diablo III PlayStation 3 megjelenése szeptember 3-án várható. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)