Hirdetés

Diablo III Reaper of Souls - így néz ki a Collector's

|

A Battle.neten részletes tartalommal, képpel, árral és megjelenési dátummal együtt mutatkozott be a Diablo III legújabb kiegészítője, a Reaper of Souls. Szép lesz, na.

Hirdetés

A Diablo III: Reaper of Souls megjelenése már itt van a kapuban, úgyhogy már éppen itt volt az ideje, hogy a Blizzard megmutassa nekünk, hogy hogyan is fog kinézni a kiegészítő gyűjtői kiadása.

A Reaper of Souls áráról és megjelenési dátumáról már eddig is tudtunk, viszont most már képen is láthatjuk, hogy mit kapunk, ha egy kicsit mélyebbre nyúlunk a zsebünkbe, mint... hát... mások. A Blizzardtól megszokott igényességgel és elég komoly tartalommal érkezik a gyűjtői:

- a kiegészítő hibrid Mac-es és PC-s verziója

- a játék zenéje

- kétlemezes Blu-Ray "kulisszák mögött" film

- "The Art of Reaper of Souls" könyv

- Ghost Wolf minion

- három extra karakterhely

- World of Warcraft pet: Treasure Goblin

- Starcraft 2-es Crusader témájú Battle.net porték, és Malthael témájú matrica

- Malthaeles egérpad

- Malthaeles fegyverek és Ageless Helm

A Diablo III: Reaper of Souls megjelenése március 25-én esedékes, de már most előtölthető.

Mit szóltok? Benevez valaki a Collector's Editionre?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)