Hirdetés

Diablo III: Reaper of Souls Collector's Edition - most ingyen a tiéd lehet

|

GameStar olvasó vagy? Már megvan a 2014/03-as szám? Akkor most érdemes figyelned, ugyanis egy Diablo III: Reaper of Souls Collector's Edition lehet a tiéd, ha jól válaszolsz.

Hirdetés

Nincs is szebb dolog annál, mint amikor egy szép pénteki napon megjelenik a legújabb GameStar magazin. Ez már önmagában is felemelő érzés, de mi mindig igyekszünk a dolgokat egy kicsit szebbé tenni.

Most éppen egy kellemes nyereményjáték vár titeket, ráadásul nagyon könnyű, csak a GameStar magazin kell hozzá. Vasárnap éjfélig tart a játék, addig kell ide kattintva egyetlen kérdésre helyes választ adni, és máris bekerültök a kalapba, a szerencsés nyertes pedig egy PC-s Diablo III: Reaper of Souls Collector's Edition boldog és elégedett tulajdonosa lesz.

Hétfőn értesítjük a nyertest, március 28-án pedig együtt ünnepeljük a játék megjelenését, a GameNight keretében egy Diablo III: Reaper of Souls buli vár benneteket. Addig jó játékot kívánunk minden kedves olvasónknak, itt lehet indulni a nyereményért.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)