Hirdetés

Diablo III Reaper of Souls Collector's Edition Unboxing - kicsomagol a Mocsy

|

Kicsomagoltuk a Diablo III Reaper of Souls gyűjtőijét. Szokásos Blizzard-minőség, rengeteg csecse-becse, de inkább nézzétek meg a videót.

Hirdetés

A Diablo III Reaper of Souls ma éjféltől válik elérhetővé ezért holnap végtelenül fáradt, zombiként közlekedő Diablo-rajongók töltik majd meg a köztereket. Ne féljetek tőlük, ártalmatlanok.

Ma este az Alle-ban lesz egy Reaper of Souls launch party, ahol a GameStar szerkesztőségének egy része is kint lesz, illetve ne felejtsétek el, hogy a márciusi GameNight is a Diablo III első kiegészítőjének ünnepe lesz.

Mocsynál már ott is van a Reaper of Souls Collector's Editionje és még mielőtt betegséget színlelve eltűnt volna egy pár napra, volt olyan kedves, hogy egy unboxing videó erejéig odacsüccsent a kamera elé. És persze még a nyereményjátékunk győztesét is kihirdette, ha már ott volt.

 

Nektek hogy tetszik a Diablo III Reaper of Souls gyűjtői kiadása? Jöttök a launch partyra, vagy a pénteki GameNightra?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)