Hirdetés

Diablo III: Reaper of Souls - Deadmau5 táncoltatja az ellenfeleket

|

Most, hogy megjelent a Diablo III első kiegészítője (és sokan már végig is játszották), elkezdhetjük gyűjtögetni az Easter Eggeket. Az első Deadmau5-hoz kapcsolódik.

Hirdetés

Nem mondjuk, hogy nem csalódtunk már a Blizzardban, de ha valami, akkor az Easter Eggek mindig nagyon rendben vannak.

Tegnap megjelent a Diablo III: Reaper of Souls, minden Diablo-fan bele is ásta magát, és viszonylag hamar sikerült megtalálniuk az első vicces Easter Egget, aminek a népszerű elektronikus zenei előadóhoz, Deadmau5-hoz van némi köze. A Halcyon's Ascent nevű Legendary amulett statjai annyira nem érdekesek, ikonja (ami az előadó maszkjának diablósított változata) és az egyik másodlagos statja viszont annál inkább. Egy karakterosztályonként változó skill aktiválásával a közelben lévő ellenfeleket meg lehet babonázni, akik ennek következtében „kontrollálhatatlanul ugrálnak 8 másodpercig". Az amulett neve egyébként Deadmau5 eredeti művésznevére, a Halcyon441-re utal, a tárgy leírása pedig egy a Raise Your Weapon című számából vett idézet. Egyébként maga Deadmau5 is nagy Diablo III játékos, az accountján lévő karaktereket itt nézhetitek meg.
 

A képet köszi a Kotakunak!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)