Hirdetés

Diablo III: Reaper of Souls - elképesztően népszerű

|

Illetve nagyjából annyira, mint minden más Blizzard játék. A kiadó megosztott velünk néhány érdekes számadatot, többek között azt, hogy pontosan mennyi fogyott a játékból ezidáig.

Hirdetés

A múlt héten végre megjött a Diablo III első kiegészítője, a Reaper of Souls, és mindenki elégedett.

Várható volt, hogy a kiegészítő megjelenésének napján és az azt követő pár napban nem sokan mozdulnak majd ki otthonaikból. A Blizzard adatai szerint Twitch-en az első 24 órában több mint 2,4 millióan követték valamelyik Reaper of Souls közvetítést, a játékot magát pedig 2,7 millióan vették meg digitálisan vagy dobozosan egy hét alatt. A játékosok ezidáig 1,5 milliószor „állították már meg a Halált”. „Örülünk, hogy a játékok élvezik a változtatásokat, és izgatottan várjuk, hogy velük együtt lépjünk Paragon szinteket a következő hetekben, hónapokban” - nyilatkozta Mike Morhaime, a Blizzard vezérigazgatója.

Ti hogy álltok vele? A végére értetek már? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)