Hirdetés

Diablo III: Reaper of Souls - ez jár az előrendelőknek

|

Kiderült, hogy miért jó az, ha az ember előrendeli az első Diablo III kiegészítőt. Még a MOBA rajongók is kapnak valamit.

Hirdetés

Alig több, mint egy hónap van már csak hátra a Diablo III: Reaper of Souls megjelenéséig. Pörögnek is az előrendelések, és most ki is derült, hogy mit kapnak azok, akik aktiválják kulcsukat még március 31-ig.

Ha a Battle.net online üzletén keresztül, vagy máshonnan sikerül szereznetek egy Reaper of Souls kulcsot, automatikusan tiétek lesz a Wings of Valor tárgy, ami leginkább csak kozmetikai célokat szolgál, viszont minden új és régi Diablo III karakterünk azonnal megkapja majd. A másik apróság egy másik játékban lesz hasznos. Minden Diablo III: Reaper of Souls előrendelőnek azonnal megnyílik majd a Valla the Demon Hunter nevű hős, a készülő Heroes of the Storm-ban.

Fontos megjegyezni, hogy ettől még ez nem jogosít fel arra, hogy beléphess a HotS béta vagy alfa tesztjébe, viszont induláskor azonnal lesz egy karaktered, amiért már nem kell majd megszenvedned. Mit szóltok hozzá?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)