Hirdetés

Diablo III - rengeteg újdonság a következő frissítésben

|

A Blizzard végre egy kis betekintést engedett a Diablo III: Reaper of Souls következő frissítésének tartalmába.

Hirdetés

A következő Diablo III: Reaper of Souls patch komoly mennyiségű tartalommal kívánja visszatéríteni a kigyógyult függőket a farmolás örömeihez.

Első körben kapunk 6 új legendary szettet, melyekből háromnak már ismerjük a nevét: Unhallowed Essence, Wrath of the Wastes és Delsere’s Magnum Opus. A következő felszereléseket fogják átalakítani a javítással: Zunimassa’s Haunt, Raiment of a Thousand Storms, Roland’s Legacy, Tal Rasha’s Elements, Inna’s Mantra, Natalya’s Vengeance és Immortal King’s Call.

Egy új bounty is bekerül,az Exploration. Nevéből adódik, hogy a fejlesztők szeretnék felfedezésre buzdítani a kalandorokat, így a feladatunk különböző NPC-k megkeresése, megmentése, és csak bizonyos területeken elérhető szörnyek levadászása lesz. Ezeket a küldetések természetesen Adventure módban is teljesíthetjük majd.

Végezetül a Blizzard szeretné egy kicsit feldobni a Nephalem és Greater Riftek hangulatát azzal, hogy új helyszíneket kever a mixbe, magyarán változatosabb környezettel találkozhattok majd kalandozáskor.

A bejelentés teljes leírását a játék Battle.net oldalán olvashatjátok. Lesz rengeteg kasztegyensúly javítás, de új interface elemeket és kozmetikai cuccokat is kapunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)