Hirdetés

Diablo III - ingyen próbálgathatják a hétvégén az Xboxosok

|

Ha még nem volt alkalmad kipróbálni konzolon a Diablo III-at, akkor itt az alkalom, remek hétvégi program a szörnyhentelés.

Hirdetés

Amennyiben van otthon egy Xbox One és még Gold előfizetéssel is rendelkezel, akkor érdemes lehet bekapcsolni a gépet, és elindítani a Diablo III letöltését. Mától egészen hétfőig ingyen lehet játszani a Blizzard akció RPG-jét.

A játékosok végigjátszhatják mind az 5 felvonását a történetnek, utána pedig az Adventure módban is szaladgálhatnak lootért. Mindent, amit összeszednek, meg is tarthatnak és ha esetleg úgy döntenének, hogy később beszerzik a teljes változatot, akkor ott folytathatják a kalandot, ahol abbahagyták.

Az ingyenes hétvége kihasználásához szükséges Xbox Live Gold előfizetés, amihez most éppen új játékok érkeznek, erről a linkre kattintva olvashattok bővebben.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)