Hirdetés

Diablo III Reaper of Souls - mennyibe fáj az extra tartalom?

|

A Blizzard egy kérdőívben kérdezte a regisztrált játékosokat a Reaper of Souls kiegészítőről és elég érdekes árazás merült fel vele kapcsolatban.

Hirdetés

A Diablo III Reaper of Souls megjelenése még nem mostanában várható, de úgy néz ki, hogy még nincs minden eldöntve vele kapcsolatban, mert a Blizzard egy kérdőívvel kereste meg a regisztrált játékosokat, amiben a kiegészítő áráról és tartalmáról kérdezett.

A kérdőívben említett árazás nem a legbarátibb, amit valaha láttunk, főleg, hogy csak egy kiegészítőről van szó, nem egy teljes játékról. "Két verzióra gondoljatok: a Standard Editition $29.99 lenne, a Collector's Edition pedig $49.99. A Standard Edition a Reaper of Souls kiegészítőt tartalmazná; a Collector's Edition pedig tartalmazná a kiegészítőt és további exkluzív játékbeli tartalmat, illetve bónusz tárgyakat" - olvasható a Blizzard üzenetében.

A Star Craft 2 esetében is elég drágák a kiegészítők, de ott van is mögötte tartalom bőven, mert a játékosok egy teljesen új élményt kapnak, itt viszont egy új karakter kaszt és egy ötödik Act áll a középpontban, amiről egyelőre nem tudjuk, hogy mennyit is ad hozzá a játékhoz. Ezen felül a a Blizzard arra is kíváncsi volt, hogy a játékosok hogy értékelik a Reaper of Souls fícsörjeit.

 

Ti mit gondoltok? Megéri a Diablo III Reaper of Souls ezen az áron? Elégnek ítélitek a tartalmat?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)