Hirdetés

Diablo III Reaper of Souls - kiszivárgott a minden

|

Rengeteg információ szivárgott ki a Diablo III legújabb kiegészítőjével kapcsolatban. Vigyázat, komoly spoilerek következnek.

Hirdetés

A Diablo III Reaper of Souls kiegészítőnek még folyik a belső tesztelése, de a Diablofans.com-nak sikerült lényegében mindent kiderítenie az érkező kiegről. 

Ez a nap is elérkezett. A Blizzard hagyott valamit kiszivárogni a játékvilág legjobban őrzött erődjéből. Az információk a Reaper of Souls belső tesztjéből származnak, ezért egyes részei még változhatnak a kiadásig, olyanok mint a ladder- és a guild-rendszer, vagy az új adventure mode. A hírek szerint lesz egy trial mode is, ami több 100 új küldetést ad hozzá az élményhez, amik nem csak az érkező Act 5-ben, hanem a korábbi Actekben elszórva lesz megtalálható.

Sok rajongó örömére visszatér Gheed, egy olyan tárgy formájában, amivel nyitva tarthatjuk a Treasure Goblin portált, hogy átmehessünk rajta. Az új adventure mode-ról is hallottunk egy-két dolgot: ez egy olyan verziója a játéknak, amiben a sztori és a fő küldetések nem lesznek benne, ezért a játékmenetet nem szakítják majd a hosszú átvezetők. 

 

A hatalmas adag információ mellett videókat is sikerült szereznie az adathalászoknak, amik között olyan is van, amin a Crusader legújabb képességeinek animációit nézhetjük meg, sőt még a záró átvezető videót is - ez már a komolyabb spoiler kategóriába sorolandó.

Amennyiben nem zavar, hogy előre lelövik a Diablo III Reaper of Souls szinte összes részletét, a Diablofans.comon lévő posztokban megtaláljátok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)